Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Stiri Pe Surse Anaf

Stiri Pe Surse Anaf

Potrivit unor surse, anunțul a venit imediat după ce anaf a început controale la firmele liberalului prahovean. Anaf va iniția, în perioada imediat următoare, acțiuni de control în vederea recuperării taxelor și impozitelor datorate, acolo unde este cazul, prin măsuri și proceduri fiscale.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Anaf declaratie unica fisc somaj tehnic stirea momentului stiri calde ştiri economice stiri google stiri nefiltrate stiri pe surse stiri proaspete stiri transparente stiri ultima ora stirile zilei Lista din acest an nu va cuprinde persoanele fizice, doar pe cele juridice, conform unor modificări legislative recente. „lista ruşinii este reglementată de ordinul nr.

Alexandru Nazare Solicitare Către Anaf Să Trateze De Urgență Problematica Generată De Reincadrarea Diurnelor De Detașare Stiri Pe Surse Cele Mai Noi Stiri
vizitati articolul complet aici : https://www.stiripesurse.ro/alexandru-nazare-solicitare-catre-anaf-sa-trateze-de-urgenta-problematica-generata-de-reincadrarea-diurnelor-de-detasare_1776834.html
Acesta este primul concurs de recrutare de personal din sursă externă pentru anaf începând din 2016, cu excepția unui concurs derulat în 2018 exclusiv. Întâlnire cu contribuabilii pe tema caselor de marcat electronice posted in: În cazul debitorilor care au calitatea de contribuabili mijlocii.

Florin cîțu pare să mizeze, în continuare, pe competență, așa că a numit un fost ospătar ca vicepreședinte al anaf!

Anaf a anuntat, vineri, ca a demarat, incepand din 1 august, o ampla actiune de control in vederea combaterii evaziunii fiscale si pentru cresterea conformarii la declarare a obligatiilor fiscale. Ultimele stiri despre anaf si sorin blejnar. Anaf a publicat lista ruşinii pentru al doilea trimestru al anului.

Bogdan stan, fost sef anaf pe vremea cand psd era putere si unul dintre apropiatii lui liviu dragnea, a intervenit in cazul unui control la firma de la. Ministrul finanţelor publice, alexandru nazare, anunţă, miercuri seară, că a dispus un control. În fiecare zi îți aducem primii cele mai noi știri, exclusivități, breaking news și informații de care ai nevoie.

Anaf A Făcut Anunțul Pentru Milioane De Romani Cand Se Va Publica Lista Rușinii Stiri Din Surse 100 Live News
vizitati articolul complet aici : https://stiripesurse.directorylib.com/anaf-a-facut-anuntul-pentru-milioane-de-romani-cand-se-va-publica-lista-rusinii-562685.html
Anaf a trimis somații pentru sume deja plătite. Patru inspectori din cadrul agentiei nationale de administrare fiscala (anaf) au fost pusi sub urmarire penala, pentru abuz în serviciu si fals intelectual, în dosarul omului de afaceri florian walter, au declarat surse judiciare pentru mediafax. Pentru marii contribuabili, plafonul crește de la 3.000 de lei la 40.000 de lei.

Administraţia judeţeană a finanţelor publice giurgiu, anaf, case marcat, giurgiu vineri, 19.10.2018, începând cu ora 12.00, la sediul direcției regionale a finanțelor publice bucurești se va desfășura o întâlnire cu contribuabilii care va avea tema „case de marcat.

Potrivit unor surse, anunțul a venit imediat după ce anaf a început controale la firmele liberalului prahovean. 1071/2021), publicat pe 15 iulie, reglementează procedura pe care o vor aplica echipele de inspecție când identifică fapte la care au indicii că sunt sancționate de legea penală în materia inspecției fiscale, și au obligația să sesizeze organele de cercetare penală, potrivit consultantului fiscal adrian bența. În fiecare zi îți aducem primii cele mai noi știri, exclusivități, breaking news și informații de care ai nevoie.

Noua procedură de întocmire, avizare și aprobare a raportului de inspecție fiscală, publicată în monitorul oficial posted in: Anaf, finante publice giurgiu, inspectie fiscala ordinul președintelui anaf nr. 112/2006 referitoare la implementarea „pachetului tva privind comerțul electronic, d e la data de 1 iulie 2021 întregul sistem oss va deveni operațional, facilitând companiilor.

Direcţia Generală Antifraudă Fiscală Pagina 1 Stiri Pe Surse Cele Mai Noi Stiri
vizitati articolul complet aici : https://www.stiripesurse.ro/tag/direc%C5%A3ia-general%C4%83-antifraud%C4%83-fiscal%C4%83
Întâlnire cu contribuabilii pe tema caselor de marcat electronice posted in: În cazul debitorilor care au calitatea de contribuabili mijlocii. July 2 at 10:40 am ·.

Ultimele stiri despre anaf si sorin blejnar.

Anaf, finante publice giurgiu, inspectie fiscala ordinul președintelui anaf nr. 112/2006 referitoare la implementarea „pachetului tva privind comerțul electronic, d e la data de 1 iulie 2021 întregul sistem oss va deveni operațional, facilitând companiilor. Control dispus la anaf după umilința îndurată de zeci de bucureșteni.

Posting Komentar untuk "Stiri Pe Surse Anaf"