Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Vremea In Iasi Pe 5 Zile

Vremea In Iasi Pe 5 Zile. Vremea in iaşi, judetul iaşi cu prognoza meteo pentru azi, mâine si poimâine. Purtați ochelari de soare în zilele strălucitoare. Temperatura percepută probabilitatea precipităţilor cantitatea de precipitaţii lumina zilei umiditate viteza vântului faza lunii presiune. Poimâine cerul va fi în general variabil, mai mult acoperit, temperaturile maxime se vor ridica la 1 grade, minimele se vor. Vremea.net iti prezinta prognoza meteo pe ore pentru temperatura, precipitatii, vant, umiditate, presiune atmosferica, index uv index uv :

Gmt+1 (ora de iarna) trecerea la ora de vara 28 mar 2021. Vremea in iasi are o temperatura minima de 0 ºc si maxima de 0 ºc. Instalați această aplicație pe ecranul de pornire pentru acces rapid și ușor. Conform datelor recensamantului din anul 2002, iasi numara 320.888 de locuitori si era astfel al doilea oras ca marime. Prognoza pentru iași în următorele zece zile.

Vremea Iași Meteoblue
Vremea Iași Meteoblue Source from : https://www.meteoblue.com/ro/vreme/s%C4%83pt%C4%83m%C3%A2na/ia%C8%99i_rom%C3%A2nia_675810
Astăzi e miercuri, 10 martie 2021. Informaţia meteorologică este bazată pe datele furnizate de centrul european pentru prognoze meteorologice și institutul norvegian de meteorologie. Girueta începe să se orienteze. Vantul va adia cu o briza moderata, avand viteza de 25 km/h din directia ne, iar presiunea atmosferica va fi de 764 mm hg. Prognoza meteo pe 7, 15 si 30 zile pentru iasi.

Datele afişate pentru primele 3 zile au gradul de realizare în mediu 90%.

Starea vremii in iasi si evolutia acesteia in urmatoarele zile va sunt puse la dispozitie cu ajutorul informatilor stranse de la centrele regionale din tara. Pe vremea.me găsești informații meteo pentru zilele în care vremea contează. Vreme cu nori şi soare. Datele oferite de site sunt actualizate permanent in functie de schimbarile posibile ce pot aparea in timp. 1,5m), cu creste care se rostogolesc, formând pe alocuri berbeci.

Vremea in iaşi, judetul iaşi cu prognoza meteo pentru azi, mâine si poimâine. Se simte adierea pe față. Datele oferite de site sunt actualizate permanent in functie de schimbarile posibile ce pot aparea in timp. Vremea in iasi azi, maine si prognoza meteo iasi pe 10 zile is . Miercuri, 23 decembrie 2020 rasarit:

Meteo Iași Prognoza Meteo Actuală A Meteo Radar
Meteo Iași Prognoza Meteo Actuală A Meteo Radar Source from : https://www.meteoradar.ro/vremea/iasi/16822260
Starea vremii in iasi pe 15 zile. Prognoza bucuresti 7 zile precipitatiilor 7 zile temperatură 7 zile nori 7 zile fulger 7 zile vânt. Fii pregătit(ă) cu cele mai precise prognoze pe 10 zile pentru chişinău, republica moldova cu maxime, minime, şanse de precipitaţii de la the weather channel şi weather.com. Vremea în romania, iaşi următoare actualizare la 08:00. Miercuri, 23 decembrie 2020 rasarit:

Pentru vremea iasi detaliata verificati vremea pe ore si pe zile.

Informaţia meteorologică este bazată pe datele furnizate de centrul european pentru prognoze meteorologice și institutul norvegian de meteorologie. Pentru vremea iasi detaliata verificati vremea pe ore si pe zile. Prognoza vremii iasi pe 15 zile. Prognoza meteo pe 7 zile. Viteza vantului, directia prognoza meteo detaliata pe ore contine pe scurt conditiile atmosferice prin intermediul urmatorilor parametri meteorologici:

Datele afişate pentru primele 3 zile au gradul de realizare în mediu 90%. Vremea in iasi, prognoza meteo detaliata si pe termen lung, starea vremii in iasi, romania si in lume prin vremea.com. Frunzele foșnesc din când în când. În iași, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. Starea vremii în iasi pe 14 zile ( 15 cu ziua de azi ) a fost actualizată în urmă cu 10 minute.

Hotărare Cjsu școlile Din Iași Se Inchid De Pe 9 Noiembrie Pentru 14 Zile Restaurantele Se Inchid Pe 5 Noiembrie Iașul A Depășit 3 La Mia De Locuitori Rata De Incindență
Hotărare Cjsu școlile Din Iași Se Inchid De Pe 9 Noiembrie Pentru 14 Zile Restaurantele Se Inchid Pe 5 Noiembrie Iașul A Depășit 3 La Mia De Locuitori Rata De Incindență Source from : https://www.vremeanoua.ro/hotarare-cjsu-scolile-din-iasi-se-inchid-de-pe-9-noiembrie-pentru-14-zile-restaurantele-se-inchid-pe-5-noiembrie-iasul-a-depasit-3-la-mia-de-locuitori-rata-de-incindenta/
Datele oferite de site sunt actualizate permanent in functie de schimbarile posibile ce pot aparea in timp. Vantul va adia cu o briza moderata, avand viteza de 25 km/h din directia ne, iar presiunea atmosferica va fi de 764 mm hg. Fii pregătit(ă) cu cele mai precise prognoze pe 10 zile pentru chişinău, republica moldova cu maxime, minime, şanse de precipitaţii de la the weather channel şi weather.com. 1,5m), cu creste care se rostogolesc, formând pe alocuri berbeci. Starea vremii în iasi pe 14 zile ( 15 cu ziua de azi ) a fost actualizată în urmă cu 10 minute.

Temperatura percepută probabilitatea precipităţilor cantitatea de precipitaţii lumina zilei umiditate viteza vântului faza lunii presiune.

Viteza vantului, directia prognoza meteo detaliata pe ore contine pe scurt conditiile atmosferice prin intermediul urmatorilor parametri meteorologici: Astăzi e miercuri, 10 martie 2021. Miercuri, 23 decembrie 2020 rasarit: 08 ore 39 minute fus orar: Pe vremea.me găsești informații meteo pentru zilele în care vremea contează.

Posting Komentar untuk "Vremea In Iasi Pe 5 Zile"